Mijn verhaal

Ik heb niet altijd hardgelopen of aan fitness gedaan, sterker nog, dit doe ik pas een jaar of 3. Voor die tijd deed ik wat vrij veel mensen van mijn leeftijd (47) doen en deden, roepen dat ik het druk had en geen tijd om actief te bewegen. Dit resulteerde in een flink overgewicht en een conditie die om te huilen was. Ergens op deze site, of anders op facebook of instagram zijn nog wel foto's te vinden uit die tijd, zoek ze op en verbaas je over wat er mogelijk is met wilskracht, een doel hebben, focus houden en een goede coaching! De afgelopen 3 jaar heb ik mijn leefstijl drastisch aangepast. Ik ben begonnen met 2x in de week te gaan fitnessen, daarna heb ik spinnen erbij opgepakt. In die tijd heb ik op de sportschool het beste advies ooit gehad; "kom in beweging" Doet het pijn, ga dan gewoon door. De pijn gaat over en je lichaam zal je dankbaar zijn dat je hebt doorgezet. Na een tijdje heb ik het fitnessen wat professioneler aangepakt en ben ik lid geworden van Personal body Plan. Dit was voor mij een perfecte match. Een online coach, een app waarin mijn trainingen per dag klaarstonden en ik bij kon houden wat ik at, daarnaast nog allerhande gedragstips om gaandeweg van de ene leeftstijl naar een nieuwe te komen.

Nu ca. 3 jaar later ben ik topfit. zo'n 30kg lichter en sport ik vrij veel (3x per week fitness en 3x per week hardlopen) naast mijn werk en gezinsleven. Tijd is een rekbaar begrip.

Als je dingen doet die je leuk vindt, zul je versteld staan hoeveel tijd je daadwerkelijk beschikbaar hebt.

1e training in het zand

Persoonlijk

Ik ben getrouwd met een hele lieve vrouw die mij de ruimte geeft om te sporten en de dingen te doen die ik leuk vind. Wij hebben 3 kinderen. Een dochter en zoon van 20 (tweeling) en een dochter van 15. Veel examenstress dit jaar! Los van het sporten hebben wij 2 honden die graag naar buiten willen, een zwarte labrador van 9 jaar oud en een kruising tussen een Husky en een labrador van 3 jaar oud. Prachtig ook om te zien hoe die 2 met elkaar en andere honden aan het dollen zijn. Ik werk fulltime als risicomanager en daarnaast ben ik inmiddels ook zelf coach voor Personal Body Plan!

Jou helpen het maximale uit jezelf te halen geeft mij energie. Als ik jou kan helpen je mindset te veranderen waardoor je zelf in staat bent om je leefwijze en eetpatroon te wijzigen, dan ben ik geslaagd in mijn opzet. Een verandering is namelijk alleen blijvend als die vanuit jezelf komt!

Gewoonten maken oud. Jong blijf je door de bereidheid tot verandering.

Wat kun jij doen...

Wil jij ook fit worden, gewicht verliezen en een nieuw eetpatroon aanleren?